Sorteaza:
toate
  • imunitate
  • tuse
  • durere in gat
  • nas infudat
  • febra

Proposept M contribuie la sanatatea cailor respiratorii

durere in gat

Soare bland, copaci infloriti, plimbari lungi si pofta de… inghetata si fresh-uri reci ca gheata! Primavara a sosit si, odata cu ea, si durerile in gat.

Variatiile de temperatura specifice primaverii favorizeaza transmiterea cu usurinta a virusurilor, iar durerile in gat nu ne ocolesc deloc, fiind extrem de neplacute mai ales pentru copii.

Durerile in gat ne tulbura somnul si ne dau o stare de indispozitie indiferent daca sunt provocate de virusuri, bacterii, alergeni, substante iritante prezente in aerul inspirat precum fumul de tigara.

De cele mai multe ori, durerea in gat este un simptom al unei raceli sau gripe si se manifesta prin disconfort sau senzatie de iritatie la inghitire.

PROPOSEPT M este un supliment alimentar recomandat pentru sanatatea cailor respiratorii. Datorita compozitiei pe baza de tinctura de propolis, vitamina C, albastru de metilen si uleiuri esentiale de menta, eucalipt, busuioc si pin, Proposept M elibereaza caile respiratorii, dar are si efect antiseptic si antimicrobian.

Comprimatele de supt Proposept M se administreaza copiilor de peste 6 ani si adultilor.

Produse recomandate:

Proposept®

Proposept® spray oral

Articole recente

Tag: imunitate

Vrei sa tii departe raceala sau gripa in acest sezon rece?

Tag: tuse

Pana mai ieri te laudai ca de tine nu s-a mai prins o raceala de ani de zile. Si ca la un semn ai ingrosat si tu randul colegilor suferinzi.

Tag: imunitate

Stii foarte bine ca stilul tau de viata este cel care contribuie la slabirea sistemului imunitar.

Reclame recente

nas infundat
Respiran Hyal
febra
Profever Bebelusi
febra
Profever Sarcina
Share This