Sorteaza:
toate
  • imunitate
  • tuse
  • durere in gat
  • nas infudat
  • febra

Febra in sarcina? Profever tine febra departe

febra

Un zambet larg, un nod in gat si mii de fluturi in stomac te cuprind imediat ce afli ca esti insarcinata. Apoi un val de frica se insinueaza subtil la gandul ca se pot “prinde” de tine numeroase probleme care vor umbri frumusetea acestei perioade. Raceala este una dintre ele.

Nu te panica pentru ca vei constata ca atunci cand esti insarcinata raceala dureaza mai mult si asta pentru ca sistemul tau imunitar va proteja copilul, iar tu vei fi mai sensibila la virusurile care cauzeaza raceala.

Cum tratam raceala in mod natural in timpul sarcinii

Propolis C Raceala si Gripa actioneaza de la primele simptome de raceala si gripa pentru ca ii asigura organismului tau o cantitate mare de vitamina C, extrem de necesara in perioada in care acesta lupta cu virusurile. In plus, prin extractele standardizate de tinctura de propolis, echinacea, fructe de soc si de maces, Propolis C Raceala si Gripa reduce durata medie a virozelor.

Daca simti ca febra iti da tarcoale, este bine sa ai la indemana si Profever, comprese fine pe baza de apa si polimer care creeaza un hidrogel. Acestea absorb rapid caldura corpului si nu necesita refrigerare. Compresele Profever scad febra in siguranta, au efect racoritor timp de 8 ore si sunt usor de aplicat.

Produse recomandate:

Alinan® Febra, comprese

Propolis C® Raceala & Gripa Adulti

Articole recente

Tag: imunitate

Vrei sa tii departe raceala sau gripa in acest sezon rece?

Tag: tuse

Pana mai ieri te laudai ca de tine nu s-a mai prins o raceala de ani de zile. Si ca la un semn ai ingrosat si tu randul colegilor suferinzi.

Tag: imunitate

Stii foarte bine ca stilul tau de viata este cel care contribuie la slabirea sistemului imunitar.

Reclame recente

nas infundat
Respiran Hyal
febra
Profever Bebelusi
febra
Profever Sarcina
Share This