Sorteaza:
toate
  • imunitate
  • tuse
  • durere in gat
  • nas infudat
  • febra

Stiai ca cimbrul are proprietati expectorante?

tuse

Tusea este un simptom care se manifesta de regula in afectiunile respiratorii. De fapt, tusea este definita ca fiind actul reflex prin care organismul se apara impotriva virusurilor sau bacteriilor care irita caile respiratorii. La inceput se prezinta sub forma unei tuse iritative si sacaitoare, iar ulterior apare si secretia de mucus.

Unul dintre remediile naturale, cunoscut in popor sub denumirea de “lamaioara”, extractul din flori si frunze de cimbru si-a dovedit eficienta in combaterea afectiunilor aparatului respirator.

Datorita proprietatilor sale antivirale, antifungice, antibacteriene si expectorante, cimbrul fluidifica secretiile si calmeaza mucoasele iritate.

Substanta active a cimbrului, thymolul manifesta un puternic efect antimicrobian, impiedicand aderarea si dezvoltarea bacteriilor la mucoasa tractului respirator.

Cimbrul sporeste intreg procesul de vindecare in cazurile de raceala, reducand totodata si numarul zilelor de tuse.

Daca nu se iau masuri imediate pentru combaterea tusei, aceasta poate deveni cronica, iar perioada de vindecare este mult mai mare.

Produse recomandate:

Imunotus® Forte

Propolis C® Raceala & Gripa Adulti

Articole recente

Tag: imunitate

Vrei sa tii departe raceala sau gripa in acest sezon rece?

Tag: tuse

Pana mai ieri te laudai ca de tine nu s-a mai prins o raceala de ani de zile. Si ca la un semn ai ingrosat si tu randul colegilor suferinzi.

Tag: imunitate

Stii foarte bine ca stilul tau de viata este cel care contribuie la slabirea sistemului imunitar.

Reclame recente

nas infundat
Respiran Hyal
febra
Profever Bebelusi
febra
Profever Sarcina
Share This